Mihaela Buzea

Ședințele de terapie online se desfășoară la fel ca cele dintr-un cabinet. E nevoie doar de o conexiune bună la internet, o cameră video tip webcam și un cont activ pe Skype sau Facetime.


Întâlnirile au loc în urma unei programări prealabile. Durata unei ședințe este de 50 de minute. Pentru detalii referitoare la costurile și organizarea ședințelor vă rog să mă contactați aici.

Testimoniale

O combinatie optima de informatii de psihologie si gastro-enterologie! Mi-a fost de mare folos!
Simona Cobirzan
Simona Cobirzan
2022-01-18
O persoana mai presus de toate optimista si mereu cu energia full charge. Exact ingredientul esential de care avem nevoie cand cautam ajutor de acest fel. Mai departe, datorita cunostintelor solide si vaste legate de fiziologia si patologia corpului uman, explica si motiveaza usor manifestarile negative de care ne lovim precum si ofera solutii simple si usor de pus in practica. Planerul de dezvoltare presonala imi place foarte mult si sunt nedespartita de el! Multumesc!
Andrada Spanu
Andrada Spanu
2022-01-18
E mare lucru să ai acces la un terapeut din confortul casei! La începutul pandemiei mă confruntam cu probleme de sănătate și îmi era frică să merg la spital. Sunt recunoscătoare pentru ședințele online profesionale cu d-na Buzea în care am învățat să îmi gestionez simptomele, să am încredere să fac un plan și să îl pun în practică, nu doar să ruminez.
Andreea Bagita
Andreea Bagita
2022-01-17
Extrase din multele conversatii cu Mihaela: M: "3% din oameni sunt bucurosi in mod natural. Restul trebuie sa muncim pentru asta. Zilnic" Eu: "sa fie oare gastrita?" M: "stomacul cand este gol are aproximativ dimensiunea unui pumn strans, in starea asta el nicidecum nu e ca in pozele clasice in care e ilustrat, foarte mare, forma aceea e a unui stomac destins dupa masa. In zona in care spui tu ca te doare, pai sigur nu e de la stomac. Ce te dor pe tine sunt intestinele, de la constipatie si gaze intestinale." Eu: "simt un gust de gaz la o ora sau 2 dupa masa. Ce este?" M: "este metan. Ai trecut pe verdeturile de primavara si microbiota inca nu s-a adapat complet la acest tip de mancare" Eu: "bun, si ce sa fac?" M: "continui cu acest stil alimentar, microbiota se va regla ea in timp si gazul va disparea" Raspunsurile de mai sus si multe altele m-au ajutat in rezolvarea mai rapida si cu mult calm a diverselor problemelor avute. Recomand cu incredere!
Marius Drulea
Marius Drulea
2021-10-06
Va recomand cu incredere sa apelați la doamna Mihaela Buzea în cazul în care suferiti de sindromul de colon iritabil. Experienta sa vastă privind această afecțiune va poate ajuta sa țineți simptomele sub control si sa porniți pe drumul spre vindecare. O sa observați cat de benefice sunt ședințele cu un medic axat pe sindromul de colon iritabil fata de consulturile cu un medic generalist.
Luha George
Luha George
2021-09-05
Recomand cu drag! Pot spune ca este foarte placut la ședințele dânsei de psihoterapie. Doamna psiholog emana multă bunătate, simplitate si modestie si are răbdare cu pacienții in fiecare etapa a vieții noastre. Pe mine m-au ajutat si ma ajuta in continuare ședințele de psihoterapie. Am invatat multe lucruri prețioase de la dansa pe care le-am pus in aplicare si pe care le voi putea folosi oricand pe viitor. Si se merita cu adevarat, daca dorești sa investești in ceva de calitate pentru propria persona ședințele de psihoterapie te ajuta pe toate planurile vieții. Orice problema de sanatate, orice trauma orice experienta neplăcuta are o rezolvare. Inca o data recomand cu drag!😊
Ioana Serban
Ioana Serban
2021-08-29
Doamna terapeut Buzea este un psiholog de incredere, empatic si profesionist. M-a ajutat in managerierea problemelor de viata si educationale dintr-o perioada dificila prin care trec. O recomand cu toata caldura!
Valentin D.
Valentin D.
2021-08-26
O persoana care m-a ajutat mult sa rezolv problemele de sanatate (in mare legate de aparatul digestiv, si nu numai) dar si cele legate de psihologia sanatatii, cum sa abordez din punct de vedere mental problemele care le-am avut sau au aparut de-a lungul timpului, un lucru foarte important dupa parerea mea. De asemeanea m-a ajutat sa vad cauza din spatele multor tulburari episodice de santate, care deseori sunt pe baza emotionala/stres, si sa fac legatura dintre diversi factori sau schimbari in rutina zilnica si aceste tulburari. Per total nu pot decat sa recomand. Am fost pacient al doamnei doctor timp de un an si jumatate, si chiar daca problemele importante au fost rezolvate, apelez la dansa de fiecare data cand apare o problema mai semnificativa. In opinia mea este foarte important sa ai o persoana de incredere din domeniul medical care sa iti explice in detaliu si sa iti raspunda la intrebari, nu doar sa iti dea un diagnostic si un tratament. Am gasit in doamna doctor exact aceasta persoana.
Dragos Florea
Dragos Florea
2021-08-25
Doamnei psiholog ii voi fi veșnic recunoscator deoarece m a ajutat enorm în lupta cu SCI (sindromul colonului iritabil) și nu numai. Pe lângă profesionalismul de care da dovada este și un om minunat care te asculta cu drag și te poate îndruma pentru a găsi cea mai buna soluție.
Robert Grigorov
Robert Grigorov
2021-08-25
In primul rand dna Mihaela Buzea este un om deosebit si un profesionist desavarsit!Inca de la prima sedinta am fost placut surprinsa de modul in care iti vorbeste,felul in care abordeaza problemele, aveam impresia ca ne cunoastem de o viata si ca vorbesc cu o veche prietena! Am apelat la dna Buzea pentru probleme legate de Sindromul Intestinului Iritabil dar...pana a ajunge acolo am descoperit cu ajutorul dnei psiholog ca de fapt ma luptam si cu alte probleme de ordin psihologic( teama de a nu se intampla ceva rau cuiva din familie,dorinta de a controla ca totul sa fie in ordine si altele).Sedintele de terapie m-au ajutat foarte mult, sa privesc viata dintr-un alt punct de vedere,sa vad si partea plina a paharului, sa ma bucur de frumusetile naturii si cand trec prin momente dificile( pentru ca si ele fac parte din viata) imi amintesc discutiile de la terapie si ma ajuta sa trec mai usor.Pacat ca se pot oferi doar cinci stele pentru activitatea dnei Buzea! O recomand cu drag si incredere!
daniela chira
daniela chira
2021-08-25