Mihaela Buzea

Sindromul intestinului iritabil (SII) cu cât este tratat mai repede, cu atât mai bine

SII deteriorează calitatea vieții

Studiile arată că SII deteriorează calitatea vieții datorită disconfortului fizic produs, a nevoii tot mai frecvente pentru zile de concediu și a vizitelor medicale tot mai dese însoțite de o serie de analize costisitoare.

Toate aceste demersuri plătesc pentru o liniște de moment, până când creierul va semnala alte simptome ce necesită investigare…

Ce mă recomandă?

2k +

Cazuri cu SII și alte afecțiuni ale tubului digestiv tratate cu succes 

100

Conferințe

15 +

Ani de activitate în domeniu

20

Orașe în care
am susținut prezentări

Psiholog
Mihaela Buzea

În urma unei experiențe de peste 15 ani în gastro enterologie consolidată cu o supra-specializare în psihologia sănătății am reușit să dezvolt un program de tratament specific care aduce o abordare unică în România. Prin îmbinarea cunoștințelor medicale cu cele de psihologie am tratat probleme de sănătate diverse și am contribuit la vindecarea a peste 1.000 de cazuri. 

Pregatirea mea include și psihologia clinică, specialitate care mă ajută să descopăr cu acuratețe diagnosticul pentru această boală și să avem acces la cea mai modernă abordare validată științific: terapia cognitiv-comportamentală. Studii actuale i-au dovedit eficiența în tratamentul sindromului de intestin iritabil.

Detalii despre program

Informații

În cadrul programului de tratament pentru sindromul intestinului iritabil vei primi toate informațiile, atât cele validate științific, cât și cele descoperite în practica mea extinsă.

Impact

S-a constatat că în peste 70 % dintre cazuri boala sindromului de intestin iritabil se reflectă și asupra stării emoționale. Vrei să afli dacă suferi de anxietate sau depresie? În cadrul programului de tratament vom afla împreună răspunsul. 

Psiho-educație

Vei înțelege cum apar bolile în corpul nostru și cum le putem noi influența, dar mai ales vei descoperi rezolvarea pentru boala ta și vei primi indicații personalizate și informații utile, specifice pentru organismul tău și stilul tău de viață. 

Răspunsuri

Vei găsi totodată răspuns la toate întrebările legate de SII: de ce a apărut, care e cauza principală a simptomelor care te deranjează, de ce ți se întâmplă ție, cât este de gravă forma pe care o ai, care sunt soluțiile optime pentru cazul tău specific ș.a.

Alege pachetul potrivit

4 ședințe individuale

880 lei

Recomandat

8 ședințe individuale

1.600 lei

Tot ce conține pachetul de 4 ședințe +

12 ședințe individuale

2.280 lei

Tot ce conține pachetul de 8 ședințe +