Testimoniale

 • Pentru a vindeca bolile inflamatorii intestinale sau autoimune și nu numai, trebuie folosite, îmbinate oportunitățile pe care le oferă medicina, nutriția și psihologia. Adică suntem ceea ce alegem sa mâncăm și sa gândim. Între intestin și creier există o relație directă, o interdependența, prin urmare, pentru a beneficia de rezultatele unui protocol complet, intervenția psihologica este indispensabilă, căci și sistemul nervos enteric are nevoie de psiholog. Sunt bucuros că am întâlnit un astfel de specialist în persoana d-nei Mihaela, la clinica Diasan.

  Razvan B.
 • În primul rând vă mulțumesc pentru modul profesionist în care v-ați purtat. Eu am alergat pe la tot felul de cabinete timp de doi ani. Există, din păcate, puțini medici dispuși să asculte durerea unui bolnav, de cele mai multe ori te expediază cu un diagnostic nesigur și dau vina pe tine, pacient, cum că durerile ar fi închipuite. Sunteți într-adevăr o echipă de profesioniști! Mă felicit că am dat de voi și sper să pot spune cât de curând că am găsit niște medici buni care m-au făcut bine.

  A.V. , 58 ani
 • Suntem probabil destui cei care credem că ducem o viață sănătoasă. Eu aș fi putut să jur că a mea este fără cusur! Avem nevoie de specialiști care să ne limpezească mintea. Mulțumesc, Mihaela!

  G. R.
 • Cuvintele dumneavoastră îmi dau încredere și îmi aduc bucurie!
  Vă sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce faceți.

  F. R.
 • Viața mi-a dat o boală grea la o vârstă tănără, fără să mă întrebe dacă sunt pregătit. Am luptat cu mine şi m-am întrebat „de ce mi se întâmplă mie una ca asta?”, „de ce eu?”. Am întâlnit-o pe d-na psiholog care nu numai că m-a ajutat să trec peste anxietatea şi depresia mea, dar mi-a fost un sprijin extraordinar prin explicațiile medicale şi prin faptul că am fost informat în permanență ce mi se va întâmpla, ce va urma să simt şi să suport din perspectivă medicală. M-a învățat cum să mă adaptez la boală, cum să trăiesc cu ea şi cum să o accept în viața mea. Fără ea totul era diferit şi rezultatele puteau să fie altele.

  Ionuț M
 • O recomand cu toată caldura pe d-na psiholog Mihaela Tulbure Buzea, deoarece la Centrul Diasan unde functionează o adevarată echipă de specialiști am primit multă întelegere, grijă pentru sufletul meu, blândețe și suport, servicii de calitate, dublate toate de un înalt grad de profesionalism! Fără voi poate nu aș mai fi existat… Multumesc cu adâncă recunoștință, azi și mereu!

  Simona H
 • Vă recomand Centrul Diasan cu toata inima! Personalul este excepțional, foarte de ajutor. Totul este la standarde înalte! Bravo! Multă sănătate, ca să mai ajutați și alți pacienți!
  Multe multumiri către Mihaela Buzea! Serviciul, promptitudinea și explicațiile oferite au fost excepționale! Mult success în continuare!

  Mariana M
 • Un om deosebit. Recomand cu mare încredere!

  Victoria S
 • Profesionalism, competență, diagnostic corect și tratament corespunzător. Centrul Diasan a fost singurul cabinet unde am fost diagnosticat corect, cu Sindrom de Intestin Iritabil, iar indicațiile de tratament, de nutriție și sustinerea psihologică primite s-au concretizat progresiv dupa cca. 1 an în recâștigarea stării COMPLETE de sănătate (alterată anterior o lungă perioadă de timp).

  Adrian F
 • Problemele mele au început în urmă cu un an când am cerut sfatul unui specialist dar după câteva şedinte am renunțat. Am întalnit-o pe d-na Mihaela şi am rezonat de la primele cuvinte. Am simțit că are ceva care mi se potriveşte şi de la prima şedință am simțit o schimbare la mine. Eu consider că relația cu terapeutul este foarte importantă şi ea te motivează în multe momente grele să faci schimbările care se impun cu viața ta! Cuvintele ei rămân în mintea mea şi acasă şi sfaturile ei m-au sprijinit şi mi-au alungat gândurile negative. Un om pe sufletul meu!

  Alina D